Over Astaxanthine

01 april 2020 2 Commentaar

Over Astaxanthine

DE STERKSTE ANTIOXIDANT UIT DE NATUUR

Astaxanthine is de krachtigste antioxidant uit de natuur, die in toenemende mate wordt gebruikt als een voedingssupplement vanwege de gunstige effecten tegen hart- en vaatziekten, aandoeningen van het immuunsysteem en kanker.

Astaxanthine bevordert de gezondheid van de gewrichten, de huid en het vasculaire systeem. Het is ook een van de weinige antioxidanten die zowel de bloed-hersenbarrière als de bloed-retinale barrière kan passeren - waardoor zowel de hersenen als de ogen kunnen genieten van de voordelen ervan, zoals de bescherming van onze hersenen en ons zenuwstelsel om oxidatieve stress te neutraliseren. Al onze interne organen nemen het ook op.

Astaxanthine is een krachtige antioxidant vanwege zijn unieke moleculaire structuur die het veel sterker maakt dan andere antioxidanten zoals vitamine A, vitamine C en vitamine E. De meeste andere antioxidanten zijn uitgeput nadat ze vrije radicalen hebben geneutraliseerd, maar astaxanthine blijft intact en actief. Daarom wordt astaxanthine beschouwd als een "zuivere" antioxidant die bescherming kan bieden tegen verschillende schadelijke effecten van toxines, roken, UV-straling, röntgenstralen, alcohol en medicijnen.*.

VOOR SCHOONHEID EN HUID

De mooie roze kleur van een flamingo is afkomstig van Astaxanthine. De natuurlijk voorkomende carotenoïde wordt gevonden in de algen die flamingo's consumeren. Maar het versterkt niet alleen de schoonheid van deze vogels, het werkt ook bij mensen!

De huid wordt voortdurend blootgesteld aan vrije radicalen die worden geproduceerd door UV-stralen, vervuiling, stress en slechte voeding, waardoor huidproblemen zoals rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken ontstaan. Astaxanthine werkt als een interne zonnebrandcrème die de huid helpt te beschermen tegen UV-schade, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd. Daarnaast is het is in klinische studies aangetoond dat het de huidvochtigheid, het vochtgehalte en de elasticiteit verhoogt en dat het de huid gladder maakt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Zo kan Astaxanthine helpen om de natuurlijke schoonheid van de huid van binnenuit te onthullen.*

VOOR SPORT & FITNESS

Eerder onderzoek heeft het gebruik van astaxanthine als voedingssupplement voor actieve mensen en sporters aangetoond. Volgens deze studies zijn de stofwisseling, de prestaties en het herstel van de oefeningen verbeterd na 3-5 weken van inname; elke functie is gedeeltelijk verbonden met de krachtige antioxidant capaciteit.

Het kan helpen je spieren te beschermen tegen spierschade en heeft mogelijk ook een gunstig effect op de manier waarop het lichaam energie uit voedingsstoffen (energiestofwisseling) genereert. Menselijke klinische studies hebben aangetoond dat atleten die gedurende langere tijd uithoudingsvermogenstraining of -training uitvoeren, profijt hebben van astaxanthine op hun sportprestaties of bescherming tegen spierbeschadiging.*.

TRIOM ASTAXANTHIN

Bij TRIOM staan we volledig achter onze producten en wij geloven volledig dat Astaxanthine het menselijk lichaam kan voorzien van verbazingwekkende voordelen. Het is een grote stap in de richting van het verbeteren van jouw levenskwaliteit, of je u nu lange dagen op kantoor werkt of een professionele atleet bent. We zijn ervan overtuigd dat het toevoegen van astaxanthine aan je dagelijkse voeding kan helpen om de gezondheid te beheersen!

Vandaar dat we nieuwe klanten en lezers van dit blog voorzien van een eenmalige kortingscode om aan de slag te gaan met jouw reis naar optimale gezondheid. Gebruik de code WELCOME10 bij de check-out van je eerste aankoop en krijg 10% korting. Klik op onderstaande link om onze productpagina te bezoeken.

https://triomhealth.com/products/triom-natural-astaxanthin

Kijk gerust eens op onze andere blogs voor meer nuttige informatie over gezondheid, voeding en fitness!

Gebruik je al astaxanthine? Zo ja, waar dient het dan voor en wat merk je er van? Reageer hieronder!



2 Antwoorden

TRIOM Health
TRIOM Health

15 oktober 2020

Beste Olga,

Je kan het zolang nemen als je wilt (beste resultaten komen na 4 tot 6 weken) en stoppen is geen probleem. Astaxanthine is goed te combineren met andere vitamines en zelfs honden kunnen het nemen!

Mvg,

TRIOM

Olga
Olga

08 oktober 2020

Beste,
Ik heb paar vragen.
Hoelang mag deze innemen?
Ik bedoel bijvoorbeeld 3 maanden innemen en maand stoppen?
Mag deze geven aan honden?
Mag deze antioxidant met aandere vitamines innemen?
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet
Olga

Laat een opmerking achter

Commentaar zal worden goedgekeurd alvorens te verschijnen.


Ook in Blogs

magnesiumoxide
Het probleem met de meeste magnesiumsupplementen

20 december 2022

Een korte blog over de beperkingen van magnesiumoxide, een vorm van magnesium die veel gebruikt wordt in veel magnesiumsupplementen.

Lees meer

Ontsnappen uit de matrix van het dagelijks leven
Ontsnappen uit de matrix van het dagelijks leven

13 december 2022

De matrix, zoals afgebeeld in de populaire sciencefictionfilm, is een virtuele realiteit die mensen gevangen houdt en niet in staat stelt de wereld buiten zijn grenzen te zien. In veel opzichten kan onze moderne maatschappij ook als een matrix aanvoelen, met de constante eisen en afleidingen die ons wegtrekken van wat er werkelijk toe doet. Hoe ontsnappen we daaraan?

Lees meer

Krijg je wel<br>  genoeg magnesium binnen?
Krijg je wel
genoeg magnesium binnen?

25 april 2021

Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat ze mogelijk onvoldoende magnesium binnenkrijgen. Een magnesiumtekort kan veel meer invloed hebben op jouw gezondheid dan je denkt!

Lees meer